Zeg je Statera, dan zeg je maatwerk. We gaan hard voor je op zoek naar een werkomgeving met thuisgevoel, een plek waar je jouw ambities kunt nastreven. Maar dat gaat niet vanzelf. Welke stappen we samen in dit proces ondernemen, lichten we graag toe.

 

Stap 1

Het eerste contact

Of je nu naar ons bent gestapt of wij jou hebben benaderd, voor jou als kandidaat willen we het verschil maken en ervoor zorgen dat je op een plek werkt waar jij je thuis voelt. Want dan gebeuren de mooiste dingen. Om dat mogelijk te maken, houden we het graag persoonlijk en verdiepen we ons echt in wie je bent. Dit doen we in een kort verkennend gesprek.


Stap 2

Face to face intake

In een persoonlijk gesprek op locatie of met een digitale kop koffie via Teams doorgronden we het kader en de mogelijkheden. Je harde skills lezen we terug in je CV, maar soft skills, drijfveren en persoonlijke wensen komen alleen naar voren in een ontspannen gesprek. Pas als we echt weten wie je bent en wat je beweegt, kunnen we je goed adviseren en matchen.


Stap 3

Let’s get to work

We beloven dat we hard voor je werken. Een van onze dedicated recruiters die gespecialiseerd is in jouw vakgebied zal naar de de kansen voor jou speuren. En de beste leggen we aan je voor.


Stap 4

Voorstellen

Zit je ideale baan ertussen? Dan stellen we je voor. Dit doen we aan de hand van een CV in onze huisstijl en een profielbeschrijving. Dat profielstuk, benoemt niet alleen je beschikbaarheid, inzetbaarheid en drijfveren; hierin benadrukken we juist waarom jullie elkaar versterken.


Stap 5

Procedure

Ziet de opdrachtgever een match, dan geeft hij dit aan ons door en nodigen wij je uit voor een interview bij de opdrachtgever. Daar zitten wij natuurlijk niet bij, maar we zullen van A-Z de schakel zijn om dit proces succesvol te laten verlopen. We helpen je met de voorbereiding van de gesprekken en zorgen voor feedback gedurende het proces. Zodra wij een positieve terugkoppeling ontvangen, krijg je een belletje. Gefeliciteerd! De onboarding gaat beginnen.


Stap 6

Onboarding

Het is zover. Jullie nieuwe avontuur gaat van start. En ook hierin ondersteunen we je. Een van onze betrokken Field managers blijft een primair aanspreekpunt. Voor performance en ontwikkeling, maar ook juist voor meer werkplezier. Treed je in vaste dienst bij de opdrachtgever, dan verloopt dit traject iets anders, maar bespreken we uiteraard hoe je het werk ervaart, mogelijke verbeteringen ziet en je verwachtingen zijn voldaan. We’re all about you!