Zakelijk Financieren – Nederland

Introductie

Heb jij relevante zakelijke kredietkennis en een brede bancaire kennis? Grijp dan deze kans! Zie jij jezelf verder ontwikkelen binnen de kredietverlening of heb jij hier ervaring en affiniteit mee? Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar kandidaten met passie voor zakelijke kredieten!

Als meest persoonlijke recruiter van Nederland, zorgen wij ervoor dat je werkt waar jij je thuis voelt!

Organisatie

Statera is een recruitmentbureau met de focus op het financiële domein. Al 10 jaar werken we voor ambitieuze organisaties en ambitieuze professionals. Wij vervullen functies op basis van vaste aanvullingen maar ook op basis van detachering. Om dat mogelijk te maken, houden we het graag persoonlijk en verdiepen we ons in wie je bent. Waarom doe jij wat je doet? Waar krijg jij energie van? We hebben verschillende posities open staan. Heb je oprechte interesse, laat het ons weten en vertel waarom!

Functie

Statera gaat niet zomaar aan de slag met een profielschets van de gezochte expertise. Er wordt geïnvesteerd in onze relaties met bedrijven. We richten ons op de visie, cultuur, waarden en wensen van verschillende opdrachtgevers. Denk maar aan functies als financieringsspecialisten, specialist bijzonder beheer, accountmanagers, afbouw en insolventie specialisten en IKV specialisten. Wij als Statera hebben als doel de juiste match te vinden voor onze opdrachtgevers binnen de banking, insurance, pensioenfondsen, asset management tot aan zelfs de toezichthouder DNB.

Functie eisen

Herken jij jezelf in het volgende:

  • Je hebt een HBO/WO-opleiding afgerond;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met Finance, bijvoorbeeld door een stage of scriptie;
  • Je hebt ervaring met zakelijke kredietverlening;
  • Naast analytisch ben je sociaal-communicatief sterk en representatief.

Aanbod

We beschikken over een brede portefeuille van organisaties rond de financiële sector. Op basis van jouw wensen en voorkeuren zullen we bekijken wat voor jou de ideale vervolgstap is!

Inlichtingen

Heb je vragen of zou je een informeel contactmoment op prijs stellen om jouw carrièremogelijkheden met betrekking tot deze of andere functies te bespreken?

Dit kunnen wij voor jou betekenen:

  • Je kunt gebruik maken van ons uitgebreide netwerk en onze reputatie binnen de financiële sector;
  • We zitten bij de opdrachtgever aan tafel, daardoor kunnen we jou optimaal voorbereiden op een succesvolle sollicitatie;
  • Een sparringpartner om helder te krijgen wat jouw behoeftes en drijfveren zijn.

Sollicitatie

Varisha Raghoebier

M: +31(0)612815925

E: v.raghoebier@statera-recruitment.nl

meer informatie over deze vacature via:
Varisha Raghoebier
v.raghoebier@statera-recruitment.nl