Vacatures

Jurist Verzekeraars bij DNB – Amsterdam

Adviserende rol ter ondersteuning van de 1e lijns Toezichthouders. Je lost unieke juridische vraagstukken op die betrekking hebben op een verzekeringssector met een balans van EUR 500 mrd, verdeeld over ruim 160 instellingen. Veel afwisseling en uiteenlopende topics. Dit alles in een omgeving met hoog- werk en denkniveau, een goede werk-privébalans en mooie ontwikkelmogelijkheden.

Lees verder

Financieringsspecialist bij BNG Bank – Den Haag

Kredietanalyse talent gezocht! Word jij blij van diepgaande financiële analyses voor publieke sector klanten? Ben jij goed in details, maar verlies je daarbij niet de hoofdlijn uit het oog? Krijg jij bovendien energie van het zetten van een stapje extra om topkwaliteit te leveren? Dan is dit de volgende stap in jouw carrière! Voor BNG Bank (de vierde bank van NL qua balanstotaal) zoeken wij een Financieringsspecialist met focus op Project Finance.

Lees verder

Manager Accounting & Reporting bij een retail-bank – Zuid Holland

Voor onze opdrachtgever, een retail-bank, zijn wij op zoek naar een Manager Accounting & Reporting. Een mooie kans op de snijvlakken van inhoud, people management en change. Ben jij een meewerkend voorman en ben jij een sterke people manager? Heb je daarbij ook nog eens een track record met de transitie naar Accounting & Reporting nieuwe stijl? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Lees verder