Vacatures

Corporate Recruiter bij Statera – 32-40 uur/week – Leiden

Werving voor Statera! Als Corporate Recruiter wordt je opgenomen in het MT van Statera. In het MT ben je verantwoordelijk voor Recruitment, Namebuilding en de Corporate Story van Statera, alsmede talentontwikkeling, salarishuis, contractmanagement, opleidingen en cultuur.

Terwijl Statera stevig verder groeit, is er behoefte aan ervaren Recruitment talent op kantoor. Hiervoor is dedicated aandacht nodig! Jij gaat de beste Recruiters en Consultants werven die onze ‘We’re About You’ filosofie uitdragen en als boegbeeld naar onze kandidaten en klanten kunnen optreden.

N.B. De einddatum voor deze vacature is 31 augustus 2020, waarna wij een eerste selectie zullen maken.

Lees verder

Change Manager Risk & Finance – Amsterdam

Heb jij minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van Change Management binnen het Risk & Finance domein? Heb jij ook sterke affiniteit met agile en scrum en weet jij alles over het realiseren van complexe veranderingen bij een bank? Solliciteer dan direct!

Wij zijn op zoek naar een Change Manager Risk & Finance bij een (groot)bank in Amsterdam voor 36 uur per week! Je komt in dienst bij Statera en wordt gedetacheerd bij een van onze opdrachtgevers.

Lees verder