Vacatures

Voortrekkersrol als Hedge Accounting Officer bij een groeiende asset manager – Utrecht

Ben jij punctueel en georganiseerd? Kan jij voor extra diepgang op het gebied van Hedge Accounting zorgen en wil jij je eigen proces opzetten? Beheers je de financiële taal? Voor een middelgrote verzekeraar in Utrecht zijn we op zoek naar een enthousiaste accountant die de koppeling kan maken tussen Front Office, de verzekeraar en ICT. Als jij dit leuk vindt en je bent hier goed in, dan zijn we op zoek naar jou!

Lees verder

Project Manager / Engagement Manager at Re-Vision – Waardenburg

As a Project Manager / Engagement Manager, you will be expected to manage the relationship with customers, partners all around the world. During the project lifecycle, you will be the main point of contact. This also means international stakeholder management, dealing with politics, high demanding business and various cultures. You will fulfil an important role supporting and advising clients with implementing their new customer journey.

Lees verder

Senior Consultant Financial Services – Nederland

Heb jij 2-5 jaar relevante werkervaring in Finance & Control omgevingen binnen een financiële instelling? Heb je iets met projecten en change management? Zou je een overstap naar de Consultancy zien zitten? Wil je werken voor verschillende klanten in uitdagende projecten en veel zien en leren in korte tijd? Draag je graag bij aan de groei van een jong en enthousiast team in een snelgroeiend onderdeel van een wereldwijd gerenommeerd consultancy kantoor? Lees dan snel verder.

Lees verder

Senior Consultant Customer & Operations bij een snelgroeiende internationale consulting firm – Randstad

Help mee met het opbouwen van een snelgroeiende adviespraktijk binnen deze internationale consultancy firm. Je wordt verantwoordelijk voor het managen en uitvoeren van uitdagende opdrachten en transformaties binnen financiële instellingen. Hierbij ligt de nadruk op de domeinen Customer & Operations. Je speelt hierbij een belangrijke rol in het verder uitbouwen van het team en de positionering in de markt. Je werkt nauw samen met je klant om te anticiperen op complexe strategische vraagstukken zoals: “Welke kansen biedt Robotics ons?”, “Hoe komen we tegemoet aan de eisen van de consument en brengen we tegelijkertijd de kosten omlaag?” en “Wat is de impact van digitalisering op de organisatie?”.

Lees verder

(Sr.) Recruiter bij Statera – Leiden

Heb jij werkervaring als Recruiter, Recruitment Consultant, Headhunter of Werving & Selectie Consultant en mis je iets in je huidige functie of bij je huidige werkgever? Heb je de behoefte om je vleugels uit te slaan, meer vrijheid en individuele verantwoordelijkheid te krijgen? Wil je onderdeel uitmaken van een compact team met groeiambities? Bij Statera vindt je de sfeer van een startup, de voordelen van een succesvol bureau met volle opdrachtenportefeuille en een uitstekend beloningenpakket!

Lees verder