Van leuk werk komt goed werk

Wij zien plezier als voorwaarde voor prestatie. Plezier werkt als doping, laat energie vloeien en geeft ambities over en weer de ruimte. Daarom gaan we hard op zoek voor je naar een werkomgeving met thuisgevoel, een plek waar jij jezelf kunt zijn. Dat gaat niet vanzelf, we willen veel van je weten.

Oprechte aandacht

Kwaliteit meet je af aan de match tussen bedrijf en kandidaat. Iedere recruiter maakt die match op zijn eigen manier. Onze manier van werken ligt in het verlengde van onze ambitie: Statera wil de meest persoonlijke recruiter zijn van Nederland. Met oprechte aandacht kom je meer te weten en kan je meer bieden.

Nog meer dingen belangrijk? Laat het weten.

Je naam (graag even invullen)

Je email (graag even invullen)

[honeypot website]

Kwaliteit dankzij kennis

Kennis van de markt

Heel ingewikkeld is het niet. Je kunt niet overal de beste in zijn. Wil je het verschil maken, zul je moeten kiezen en specialiseren. Wij kiezen voor het financiële domein. Deze markt is onderhevig aan veranderingsinflatie, waardoor je continu alert moet zijn op nieuwe trends en regels. Veel kennis krijgen we van klanten en medewerkers. Omdat we doorvragen.

Kennis van het bedrijf

Statera gaat voor lange termijn samenwerkingen. We gaan niet zomaar aan de slag met een profielschets van de gezochte expertise. Wij investeren in onze relatie met bedrijven en bouwen duurzaam kennis op. Met een goed beeld van hun visie, cultuur, waarden en wensen, zijn we in staat kandidaten te vinden met de  juiste hard en soft skills.

Kennis van de kandidaat

Suits bewaren we voor de bank thuis. We houden het informeel. Je hard skills lezen we terug in je CV, maar soft skills, persoonlijke wensen en ambities komen alleen naar voren in een ontspannen gesprek waarbij we ons allebei open en kwetsbaar durven opstellen. Pas als we echt weten wie je bent en wat je beweegt, kunnen we je goed adviseren en matchen.

Liefst ontmoeten we je live. Minimaal willen we bellen.

Skypen kan natuurlijk ook
Skypen kan natuurlijk ook

Kwestie van vertrouwen

We beloven dat we hard voor je werken en voor je klaar staan. Ook als ons kantoor gesloten is, zijn we goed bereikbaar. Niet omdat het moet, maar omdat we het leuk vinden om je te helpen. Het vertrouwen dat we krijgen, willen we waarmaken.

Je mag me altijd bellen, ook ’s avonds. Misschien dat ik niet direct kan opnemen. Maar terugbellen doe ik altijd. – Oscar Frohwein

Zo werken we samen

We zijn geen fabriek. Maatwerk is ons ding. Bekijk de infographic om te zien welke stappen we samen nemen, maar ook soms van afwijken als dat nodig is.

Wat vindt men van ons?

Hoe maakt Statera het verschil? We hebben het aan een paar klanten, kandidaten en medewerkers gevraagd. Bekijk wat zij over ons zeggen.

Suzanne Bruls

Senior Accounting Analyst Financial Markets bij a.s.r.

“Eigenlijk benaderde een recruiter van Statera mij precies op het goede moment; ik stond open voor een leuke nieuwe uitdaging en Statera had twee leuke vacatures in mijn werkveld in haar portefeuille. (meer…)

Ruben Verburg

Stateriaan

Na veel verschillende detacheringsbureaus te hebben gesproken, kwam ik Statera tegen. Ik merkte direct dat Statera anders is. Het eerste telefonische contact was correct, direct, energiek en zakelijk. Zo heb ik het ervaren. (meer…)

Swi Yin Cheung

Market Risk Analyst bij Nationale-Nederlanden Bank

Charles is a good listener and really proactive. After our first conversation, he knew what I was looking for and if things were not clear to him, he kept asking questions until they were. After our conversation, he came with two positions, which fitted my wishes perfectly. Now I am happy with my new position at NN.

Meer testimonials

Winnaar FD Gazelle Award 2015

Onze aanpak werkt. Niet alleen volgens ons maar ook volgens het Financieel Dagblad. We horen bij de 500 snelstgroeiende bedrijven van Nederland.