Waarom werken bij Statera

Onze cultuur stuwt de vooruitgang van Statera. Onze filosofie? Maak werk leuk, dan is kwaliteit een logisch gevolg. De vraag is evenwel wat werk leuk maakt, en hoe je het leuk houdt. Dat is een verantwoordelijkheid van ons hele team.

Help elkaar 

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Liggen we niet wakker van. Belangrijker is het dat we als team voor elkaar door het vuur gaan en elkaar verder helpen. ‘Wat kan ik voor je doen?’ Dat horen we graag.

Bekijk vacatures

Laat elkaar vrij

Werk je bij Statera, dan werk je doelgericht. Uiteindelijk telt het resultaat dat we brengen. Hoe je resultaten boekt, daarin geven we veel ruimte. Als jij doet waar je goed in bent, en dichtbij jezelf blijft, dan volgen de resultaten doorgaans vanzelf.

Bekijk vacatures

Help elkaar groeien

Graag werken we lang en gelukkig met je samen. Ondertussen is de kans groot dat er een dag komt dat je een nieuwe uitdaging aangaat. Wat je volgende stap dan ook is, en wanneer, wij zijn er trots op als wij die stap mogelijk hebben helpen maken.

Bekijk vacatures

Je bent het waard

Ook jou geven we alle aandacht bij Statera. Maar we bieden uiteraard meer waar je blij van wordt. Naast een leuke werkomgeving kan je rekenen op een goed salaris en een prettig pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Dat doen we niet voor niets: wat je geeft, krijg je terug.

Bekijk vacatures