Senior CDD Analist bij een bank – Den Haag

Introductie

Heb jij meerdere jaren relevante CDD werkervaring op het gebied van Grootzakelijk/ Wholesale? Ben jij analytisch sterk en heb jij kennis van complexe structuren en transactiemonitoring? Dan is dit de volgende stap voor jou!

Organisatie

Voor een compacte bank in Den Haag is Statera bezig om de CDD afdeling verder op te schalen met meerdere Medior en Senior CDD Analisten. Hiervoor zijn wij op zoek naar ervaren CDD Analisten met relevante ervaring in Wholesale / Grootzakelijk domeinen, dus de complexe(re) bedrijfsstructuren. Ze hebben behoefte aan Analisten die met hun ervaring en kennis direct mee kunnen draaien in het proces.

Functie

De CDD afdeling is een jonge en snelgroeiende afdeling, volop in beweging en ontwikkeling. Om de afdeling succesvol te maken, in een groeiend takenpakket, is er extra kennis en capaciteit nodig. Omdat het een compact team is, zoeken wij initieel echt ervaren (senior) CDD Analisten. Let op: CDD Analisten, dus geen teamcoördinator, quality checker of supervisor. Het is een hands-on positie, waarbij je met complexe klantdossiers aan de slag gaat. Er zijn korte lijnen naar de 1e lijn, denk daarbij aan accountmanagers en financieringsspecialisten. De klantgroepen bevinden zich uitsluitend in het grootzakelijke (wholesale) domein. Dit maakt je werk ook interessanter vanwege de complexiteit. In deze CDD functie zijn de lijntjes kort en heb je intensief contact met je andere collega’s. Een mooie kans om aan de slag te gaan bij een bank in ontwikkeling in een dynamisch werkveld.

Functie eisen

Je beschikt over de volgende achtergrond:

 • Afgeronde WO Master in relevante richting (bijv. Criminologie of Bedrijfskunde);
 • Ervaring met Grootzakelijk/ Wholesale en Complexe structuren binnen een bank;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante CDD werkervaring;
 • Ervaring met Transactiemonitoring;
 • Communicatief sterk en analytisch.

Aanbod

Je treedt in dienst bij de bank en zij bieden de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Jaarcontract;
 • Salarisindicatie : EUR 40k-75k bruto per jaar op basis van een 36-urige werkweek, inclusief 13de maand en vakantiegeld;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Leuke collega’s en een hecht team

Inlichtingen

Heb je vragen of zou je een informeel contactmoment op prijs stellen om jouw carrièremogelijkheden met betrekking tot deze of andere functies te bespreken. Dit kunnen wij voor jou betekenen:

 • Je kunt gebruik maken van ons uitgebreide netwerk en onze reputatie binnen de financiële sector;
 • We zitten bij de opdrachtgever aan tafel, daardoor kunnen we jou optimaal voorbereiden op een succesvolle sollicitatie;
 • Een sparringpartner om helder te krijgen wat jouw behoeftes en drijfveren zijn.

Sollicitatie

Charles de Jong

M: +31(0)6 41 6920 54
E: c.dejong@statera-recruitment.nl

meer informatie over deze vacature via:
Charles de Jong
c.dejong@statera-recruitment.nl
Oscar had versterking nodig. Dus haalde hij een compagnon met spierballen in huis. Charles haalde namelijk zilver bij Nationale Fitness Kampioenschap in 2006. Een krachtpatser dus. Eén die niet opschept en altijd waarmaakt wat hij belooft. Elke dag gooit hij alles wat hij heeft in de strijd om bedrijven en kandidaten aan elkaar te binden. De tweede plek van weleer blijft hij koesteren. Simpelweg omdat jij op de eerste plaats komt.