Senior Actuaris Pricing Schade & Inkomen – Den Haag

Introductie

Ben jij een pro-actieve Senior Actuaris die zich graag bezighoudt met Pricing binnen Schade & Inkomen? Prachtige rol, dichtbij de business, dicht op het product. Veel ruimte voor creatieve oplossingen en meer pro-activiteit richting de business. Leuk en vlot team. Word jij hier blij van als Actuaris? Get in touch šŸ™‚

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale, financiƫle dienstverlener / schadeverzekeraar gevestigd in Den Haag. In een recentelijk opgestarte afdeling ben je de missende schakel binnen een heldere pricing cyclus met state-or-the-art modellen. Binnen de afdeling Pricing & Underwriting maak je deel uit van de afdeling Inkomen Collectief.

Het betreft een dynamische en ambitieuze omgeving, waar je samen met je collega’s zorgt voor een heldere prijsstelling. De afdeling Pricing & Optimisation is een afdeling die bij het uitvoeren van haar taken meedenkt met de commerciĆ«le kant van de business, actief de samenwerking zoekt, altijd op zoek is naar oplossingen, maar daarbij niet hun rendementsverantwoordelijkheid uit het oog verliest. Het doel is om een eerlijk en helder advies te kunnen neerleggen over pricing, waarbij er rekening gehouden wordt met alle stakeholders. De organisatie heeft als schadeverzekeraar een zeer grote particuliere-, zakelijke-, inkomen- en volmachtportefeuille. Genoeg te doen dus!

Functie

Als Senior Actuaris Schade & Inkomen beland je in een positie waar je echt impact kan maken. Je houdt je bezig met diverse modellen, zoals pricing modellen, churn modellen en true risk modellen. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een efficiƫnte pricing cyclus, waar de risicoprijs voor de producten regelmatig bijgesteld worden. Ook het ontwerpen en adviseren over diverse monitors op pricing en schadelast passeert de revue.

Jij bent de key in het succes van dit proces. Je initieert en coƶrdineert alle betrokken activiteiten voor Pricing & Underwriting in de branche Inkomen Collectief. Bovendien ben je dƩ gesprekspartner van de directie en de CFO Schade & Inkomen. Met jouw vakkennis als ervaren Actuaris breng je de antwoorden op diverse uitdagingen binnen de afdeling.

Functie eisen

We zoeken een evenwichtige, ervaren en betrokken Actuaris met een achtergrond binnen Pricing. Je neemt een stukje deskundigheid mee en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen.

Waar zijn we naar op zoek?

  • Minimaal zeven jaar relevante werkervaring als Actuaris of Pricing Actuaris.
  • Een academische achtergrond richting ActuariĆ«le Wetenschappen, Econometrie of een ander kwantitatief vakgebied.
  • Een vernieuwend, creatief en energiek karakter.

Aanbod

Werken bij deze opdrachtgever betekent veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen een ambitieus en dynamisch team.

ļ»æWat biedt de opdrachtgever?

  • Een marktconform salaris, inclusief 13e maand en vakantiegeld.
  • ļ»æMogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Heb je vragen of zou je een informeel contactmoment op prijs stellen om jouw carriĆØremogelijkheden met betrekking tot deze of andere functies te bespreken?

Dit kunnen wij voor jou betekenen:

  • Je kunt gebruik maken van ons uitgebreide netwerk en onze reputatie binnen de financiĆ«le sector;
  • We zitten bij de opdrachtgever aan tafel, daardoor kunnen we jou optimaal voorbereiden op een succesvolle sollicitatie;
  • Een sparringpartner om helder te krijgen wat jouw behoeftes en drijfveren zijn.

Sollicitatie

Sven Heijkoop

M +31(0)6 12740523

E s.heijkoop@statera-recruitment.nl

meer informatie over deze vacature via:
Sven Heijkoop
s.heijkoop@statera-recruitment.nl
"He came from a land down under. Where women glow and men thunder." De hit van Men at Work is op het lijf van Sven geschreven. Sven-the-man is het type 'no-guts-no-glory'. Hij barst van de energie, heeft lef en is brutaal genoeg om deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Zo weet hij iedere keer weer grote talenten uit de markt te halen en te matchen met mooie projecten. Sven at work blijft hits scoren.