Risk Managers / Quants gezocht –

Introductie

Heb jij een afgeronde, kwantitatieve opleiding? Ben je toe aan de volgende stap in je carrière of wil je eens sparren over de mogelijkheden vanuit Statera? Let’s talk!

Organisatie

Statera is een recruitment bureau gespecialiseerd in en rond de financiële sector. Met een track record sinds 2008 zijn wij supplier bij een groot aantal toppartijen binnen banking, insurance, pensioenfondsen, asset management tot aan zelfs de toezichthouder DNB. Dit doen wij voor zowel vaste als tijdelijke functies, en zelfs met traineeships. Voor jou als Quant hebben wij mogelijkheden in diverse rollen en type organisaties, waaronder: Financial Risk Manager, Quantitative Analyst, Portfolio Manager, Risk Modeler, ALM Analyst, Market Risk Analyst, Credit Risk Analyst en veel meer! Bovendien heeft Statera een track record in het bemiddelen van kwantitatieve professionals.

Functie

Wij zullen jouw drijfveren en behoeftes in kaart brengen. Samen met jou zullen wij gaan sparren zodat jij jouw carrièremogelijkheden in kaart krijgt en wij jou een maatwerk advies geven en concrete opties bieden binnen ons netwerk. Zodra er een opdracht binnenkomt die past bij jouw profiel & behoeftes, zetten wij jou direct door in het proces van sollicitatie. Maar dan wel met jouw wensen als uitgangspunt!

Functie eisen

Als Quant / Data Analist beschik je over de volgende achtergrond:

  • Je hebt een HBO/WO-opleiding afgerond (in bijvoorbeeld Econometrie, Quantitative Finance, Natuurkunde, Wiskunde, Toegepaste Wiskunde of Lucht- en Ruimtevaarttechniek);
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met Finance, bijvoorbeeld door stage of scriptie;
  • Naast analytische en abstract/conceptueel denkvermogen ben je ontwikkelingsgericht, sociaal-communicatief sterk en representatief.

Aanbod

We beschikken over een brede portefeuille van organisaties rond de financiële sector. Op basis van jouw wensen en voorkeuren zullen we bekijken wat voor jou de ideale vervolgstap is!

Inlichtingen

Heb je vragen of zou je een informeel contactmoment op prijs stellen om jouw carrièremogelijkheden met betrekking tot deze of andere functies te bespreken?

Dit kunnen wij voor jou betekenen:

  • Je kunt gebruik maken van ons uitgebreide netwerk en onze reputatie binnen de financiële sector;
  • We zitten bij de opdrachtgever aan tafel, daardoor kunnen we jou optimaal voorbereiden op een succesvolle sollicitatie;
  • Een sparringpartner om helder te krijgen wat jouw behoeftes en drijfveren zijn.

Sollicitatie

Sven Heijkoop +31612740523

meer informatie over deze vacature via:
Sven Heijkoop
s.heijkoop@statera-recruitment.nl
"He came from a land down under. Where women glow and men thunder." De hit van Men at Work is op het lijf van Sven geschreven. Sven-the-man is het type 'no-guts-no-glory'. Hij barst van de energie, heeft lef en is brutaal genoeg om deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Zo weet hij iedere keer weer grote talenten uit de markt te halen en te matchen met mooie projecten. Sven at work blijft hits scoren.