Manager Consulting Customer & Operations bij een snelgroeiende internationale consulting firm – Randstad

Introductie

Help mee met het opbouwen van een snelgroeiende adviespraktijk binnen deze internationale consultancy firm. Je wordt verantwoordelijk voor het managen en uitvoeren van uitdagende opdrachten en transformaties binnen financiële instellingen. Hierbij ligt de nadruk op de domeinen Customer & Operations. Je speelt hierbij een belangrijke rol in het verder uitbouwen van het team en de positionering in de markt. Je werkt nauw samen met je klant om te anticiperen op complexe strategische vraagstukken zoals: “Welke kansen biedt Robotics ons?”, “Hoe komen we tegemoet aan de eisen van de consument en brengen we tegelijkertijd de kosten omlaag?” en “Wat is de impact van digitalisering op de organisatie?”.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde consultancy partij met een wereldwijd netwerk van kantoren en consultants. Combineer de kracht van de schaalgrootte en internationale organisatie met de kleinschaligheid en het ondernemerschap dat hoort bij een team in opbouw. Een team dat ambitieuze groeiplannen heeft binnen de financiële sector. Naast de advisering en begeleiding van de klant speel je een belangrijke rol in de verdere uitbouw van het team. Het team is sterk gericht op groei waardoor er veel ruimte ontstaat voor jouw ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.

Functie

Als Manager Consulting Operations lever je adviesdiensten aan financiële instellingen binnen het domein van Customer & Operations, op projectmatige basis. Je bent betrokken bij grote change programma’s en projecten op de gebieden van Robotics, het begeleiden van een carve-out, het ontwikkelen van een nieuwe propositie, verder digitalisering van de organisatie en implementatie van nieuwe bedieningsconcepten en operating models. Naast advisering en begeleiding van je klanten speel je een belangrijke rol in de verdere uitbouw van het team. Het team is sterk gericht op groei waardoor er veel ruimte ontstaat voor jouw ondernemerschap en groeiambities!

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde Master
Je hebt 5-8 jaar relevante werkervaring
Je vindt het uitdagend om op een praktische en creatieve manier steeds weer nieuwe vraagstukken te analyseren en op te lossen in omgevingen waar technologie een doorslaggevende rol speelt
Je weet de strategie van financiële instellingen te vertalen naar concrete plannen en oplossingen
Je hebt ambitie om je kennis van de bancaire sector uit te bouwen en je hebt de passie om inhoudelijke onderwerpen door en door te willen begrijpen
Je hebt de ambitie om projecten zowel in binnen- als buitenland uit te voeren

Aanbod

Onze klant staat bekend als uitstekende werkgever. Zij bieden een diverse klantenportefeuille, inspirerende collega’s en een mooi internationaal platform. Verder bieden zij:

  • Uitstekende opleidingsprogramma’s
  • Een belangrijke rol bij de verdere groei en professionalisering van het team
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een goede pensioenregeling en een leaseauto

Inlichtingen

Heb je vragen of zou je een informeel contactmoment op prijs stellen om jouw carrièremogelijkheden te bespreken met betrekking tot deze rol of vergelijkbare functies? Neem contact op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Sollicitatie

Charles de Jong

M +31 (0)6 4169 2054
E c.dejong@statera-recruitment.nl

meer informatie over deze vacature via:
Charles de Jong
c.dejong@statera-recruitment.nl
Oscar had versterking nodig. Dus haalde hij een compagnon met spierballen in huis. Charles haalde namelijk zilver bij Nationale Fitness Kampioenschap in 2006. Een krachtpatser dus. Eén die niet opschept en altijd waarmaakt wat hij belooft. Elke dag gooit hij alles wat hij heeft in de strijd om bedrijven en kandidaten aan elkaar te binden. De tweede plek van weleer blijft hij koesteren. Simpelweg omdat jij op de eerste plaats komt.