Klantadviseur Preventief- en Intensief Beheer Hypotheken – middelgrote hypotheekverstrekker – Utrecht

Introductie

Voor een middelgrote hypotheekverstrekker in Utrecht zijn we op zoek naar een Klantadviseur Preventief- en Intensief Beheer Hypotheken. Het betreft een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Je treedt in dienst bij Statera (detachering). Solliciteren als ZZP’er is ook eventueel mogelijk.

Organisatie

Werken voor deze opdrachtgever betekent werken in een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Er heerst een informele sfeer en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Collega’s zijn vriendelijk en hulpvaardig. Je kan tijd- en plaats onafhankelijk werken en hierdoor is er een goede werk-privé balans.

Functie

Als Klantadviseur Preventief- en Intensief Beheer ben je verantwoordelijk om klanten te helpen om alsnog de achterstand van hun hypotheek te betalen. Dit zijn klanten die meer dan een maand achterstand hebben. Je belt deze klanten en gaat gezamenlijk proberen om in beweging en te komen en uiteindelijk tot een betalingsovereenkomst te komen. Dit betreft de fase voor loonbeslag e.d.. Het team heeft rond de 80 dossiers in handen, waar jij je ook vooral mee bezig zal houden.

De opdrachtgever zoekt een professional die moeilijke gesprekken niet uit de weg gaat. Met een coachende en menselijke blik zorg je ervoor dat deze klanten toch over gaan tot betalen. Je zal deze mensen bewust maken in mogelijke risico’s, maar ook in oplossingen. Je beschikt dus over een opgewekte en behulpzame persoonlijkheid, maar kan ook de klant beïnvloeden tot actie!

Functie eisen

Voor deze functie is kennis rond SHS-systemen een pré. Als je bekend bent met Powercurve al helemaal, dan kan je per direct starten. Wanneer je nog niet bekend bent met Powercurve zal er een startdatum van 1 juni gehanteerd worden.

Wat zoeken we?

 • Kennis van SHS systemen.
 • Meer dan 3 jaar ervaring met Bijzonder Beheer is een voorwaarde.
 • Ervaring met motiverende gespreksvoering is een voorwaarde.
 • Probleem oplosser.
 • Klantgericht.

Aanbod

Het betreft een opdracht voor 6 maanden, met uitzicht op verlenging. Je zal vooral actief zijn op het hoofdkantoor in Utrecht, waar wellicht de eerste weken thuisgewerkt zullen worden (hangt af van de ontwikkelingen rond COVID-19).

Wat betekent het voor jou om met / voor Statera te werken?

 • Mooie opdrachten bij een van onze vele opdrachtgevers binnen de financiële sector.
 • Marktconform salaris – gebaseerd op diploma’s, (relevante) werkervaring en een benchmark t.o.v. collega’s.
 • Vakantiegeld.
 • Verlofuren die flexibel op te nemen zijn.
 • Pensioenregeling via Stipp (vanaf 26 weken).
 • Volledige reiskostenvergoeding.
 • Uitgebreide opleidings- en trainingsmogelijkheden (op maat).
 • Een jaarlijks Statera feest.

Inlichtingen

Heb je vragen of zou je een informeel contactmoment op prijs stellen om jouw carrièremogelijkheden met betrekking tot deze of andere functies te bespreken Dit kunnen wij voor jou betekenen:

 • Je kunt gebruik maken van ons uitgebreide netwerk en onze reputatie binnen de financiële sector;
 • We zitten bij de opdrachtgever aan tafel, daardoor kunnen we jou optimaal voorbereiden op een succesvolle sollicitatie;
 • Een sparringpartner om helder te krijgen wat jouw behoeftes en drijfveren zijn.

Een carrière binnen Statera betekent het uitvoeren van mooie opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers, goede arbeidsvoorwaarden, duidelijke en open communicatie, ruime mogelijkheden tot verdere persoonlijke ontwikkeling.

Sollicitatie

Sven Heijkoop

M: +31(0) 6 12740523

E: s.heijkoop@statera-recruitment.nl

meer informatie over deze vacature via:
Sven Heijkoop
s.heijkoop@statera-recruitment.nl
"He came from a land down under. Where women glow and men thunder." De hit van Men at Work is op het lijf van Sven geschreven. Sven-the-man is het type 'no-guts-no-glory'. Hij barst van de energie, heeft lef en is brutaal genoeg om deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Zo weet hij iedere keer weer grote talenten uit de markt te halen en te matchen met mooie projecten. Sven at work blijft hits scoren.