(Junior) Recruiter – Leiden

Introductie

Heb jij een commerciële drive en energieke instelling?
Wil je altijd winnen en heb je aantoonbaar doorzettingsvermogen?
Heb je inmiddels een HBO diploma op zak en ben je op zoek naar een eerste of tweede stap?
Zoek je een carrière in een dynamische omgeving waarin je veel en snel moet schakelen, je mag adviseren en overtuigen?
Houd jij van veel praten, luisteren, onderzoeken en natuurlijk lachen en wil je graag werken in een professionele organisatie?

Zeg jij volmondig: JA! op de bovenstaande vragen?
Wellicht is een de functie van junior recruiter wat voor jou?

Organisatie

Sinds 2008 zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van zowel vaste medewerkers, ZZP‘ers, detachering en traineeships voor toonaangevende opdrachtgevers in en rond de financiële sector. Wij richten ons op een aantal kernsegmenten en willen deze graag vergroten. Statera werkt momenteel samen met 95% van de Nederlandse banken. Fintechs, pensioenfondsen, corporates en consulting firms mogen wij ook tot ons klantenbestand rekenen.

Statera is een platte en open organisatie met een gezellige en professionele werksfeer. De filosofie “We’re About You” nemen wij erg serieus. Zo kan jij ook snel groeien in je functie en loop je niet tegen deuren aan.

Functie

Statera is op zoek naar een nieuwe collega met een commerciële denkwijze, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. Wij hebben een persoonlijke aanpak waardoor wij ons kandidaten netwerk en onze klanten echt kennen en streven naar een langdurige relatie.
Je gaat je verdiepen in een niche markt. Door jouw fijne manier van communiceren en natuurlijke nieuwsgierigheid verdiep jij je in de kennis en kunde van de kandidaat. Je gaat een groot netwerk van (soms schaarse) kandidaten opbouwen en deze matchen met de bestaande vacatures.
Natuurlijk krijg je de support van een coach die je inhoudelijk en op persoonlijk vlak helpt te groeien en te ontwikkelen. Plus uiteraard een team met collega’s om mee te sparren. Wij hebben verschillende tools beschikbaar om te zorgen dat jij iedereen in jouw niche markt kunt vinden, benaderen en verbinden aan Statera.

Functie eisen

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding.
 • Affiniteit met sales en een energieke en gedreven instelling.
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Competenties die volgens ons bij een goede Recruiter horen zoals:
  hands-on, snel kunnen schakelen, commercieel, overtuigingskracht, flexibiliteit in zo-wel taken als werktijden en communicatief sterk.

Aanbod

 • Een goed basissalaris; de range ligt tussen EUR 2250,- en 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Uiteraard op basis van diploma’s, relevante werkervaring en een benchmark in het team.
 • Goede bonusregeling. Indien je on-target presteert, dan kan je aanvullend mooie bo-nussen verdienen.
 • Jaarlijkse salarisverhogingen; gebaseerd op je persoonlijke ontwikkeling, houding en gedrag worden verhogingen van je basissalaris jaarlijks toegekend.
 • Reiskostenvergoeding
 • Ruimte voor zowel vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling, met persoonlijke coaching en begeleiding en waar nodig zelfontwikkelde workshops en training sessies.
 • De allerbeste koffie (wij hebben een échte Jura!) en natuurlijk thee, cup-a-soup etc. Iedere vrijdag hebben wij een snack-lunch met het team.

Inlichtingen

Heb je interesse of wil je graag meer informatie kan je Mariati Hollander bereiken op 06-388 231 80 of via M.Hollander@Statera-Recruitment.nl

Sollicitatie

Hoe ziet het sollicitatieproces bij Statera eruit?

 • Telefonisch interview; hierin gaan wij dieper in op je ervaringen, je werkwijze, je situatie en drijfveren. Uiteraard krijg je een kort overzicht van wie wij zijn en krijg je de gelegenheid om ons te vertellen wat jouw unieke kwaliteiten en vaardigheden zijn.
 • Eerste ronde gesprek; hierbij nodigen wij je uit bij ons op kantoor. Dit stelt jou in de gelegenheid om ons persoonlijk te ontmoeten en de sfeer van ons kantoor te proeven. Voor ons is het een gelegenheid om jou beter te leren kennen, je kennis van onze markt te toetsen en je geschiktheid voor een rol bij ons team te beoordelen.
 • Online assessment; hierin testen we jouw capaciteiten, vaardigheden en drijfveren. Dit vormt tevens een input voor je 2e ronde gesprek.
 • Tweede ronde gesprek; Mochten zowel jijzelf als wij enthousiast zijn, dan volgt er een tweede ronde gesprek waarbij je de gelegenheid krijgt met verschillende leden van ons team kennis te maken. Voorafgaand aan deze tweede ronde geven wij je een casus mee om aan ons presenteren

Aanbieding! Na de tweede ronde zijn wij eruit of we je al dan niet een aanbod zullen doen.
Wij geloven in snelheid van handelen, dus je hebt drie gesprekken in twee weken.

meer informatie over deze vacature via: