Gezocht, hypotheek talent – Amsterdam

Introductie

Zet je talenten in voor een bedrijf dat ook in jou investeert!

Voor ING zijn wij op zoek naar professionals met een passie voor hypotheken.

Organisatie

ING is de eerste bank in Nederland die het helemaal anders aanpakt door Agile te werken. Dat betekent sneller inspelen op de veranderende behoeftes van de klant in een plattere organisatie. Minder managementlagen en meer werken in multidisciplinaire zelfsturende team in een inspirerende, dynamische werkomgeving.

Meer verantwoordelijkheden liggen dus bij jou en je collega’s. Actief meedenken, initiatief nemen, feedback geven en ontvangen zijn erg belangrijk en dragen bij aan het teamresultaat. Boven alles staat de klant centraal en wil ING de klant elke dag weer in een positieve verrassen en de verwachtingen overtreffen.

Functie

Werk je bij de ING op de afdeling HypING dan behoor je bij een van de Customer Loyalty Teams (CLT). Als CLT-Member werk je in verschillende teams met verschillende verantwoordelijkheden. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat het beste bij je past.

In deze inspirerende omgeving zijn wij op zoek naar kandidaten met verschillende ervaringsniveaus. Het is wel belangrijk dat je in het bezit bent van WFT basis en Hypothecair (of studerend).

Functie eisen

Wat neem jij mee?

  • HBO/WO diploma
  • WFT-Basis en Hypothecaire krediet (of bereid deze te behalen)
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Passie en gedrevenheid
  • Je bent energiek en bovenal een echte teamspeler


Aanbod

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Persoonlijke begeleiding
  • Een dynamische werkomgeving bij sterk groeiend bedrijf.
  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • De mogelijkheid om job- gerelateerde trainingen te volgen en certificaten te behalen

Inlichtingen

Herken jij jezelf in de bovenstaande functieomschrijving ? Neem dan snel contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel of mail naar Oscar Frohwein

M: 06 57553265

E: o.frohwein@statera-recruitment.nl

meer informatie over deze vacature via:
Oscar Frohwein
o.frohwein@statera-recruitment.nl
Oscar heeft jarenlang gewerkt in de financiële sector. Hij is gepokt, hij is gemazeld én hij is ondernemer. Vandaar dat hij in 2008 zijn eigen recruitmentbureau startte, nét voordat Lehman Brothers omviel. Een beter moment kon niet. Met tegenwind gaat een vlieger vliegen, niet waar? Wie Oscar kent, weet dat de cultuur van Statera zijn persoonlijkheid reflecteert: Warm, bevlogen, ambitieus én een tikkeltje rebels.