Financieel Screener – Midden/Oost-Nederland

Introductie

Voor een financiële dienstverlener in borgstellingen zijn wij opzoek naar een Financieel Screener. Ben jij de zelfstandige en financiële expert die alle in en outs weet van de bouwsector? Vind jij het leuk om rond de tafel te gaan zitten met je klanten? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Organisatie

Het unieke aan deze rol is dat het een veelzijdige rol is, met zowel klantcontact als een diepgaand financieel-analytisch component. Je werkt in een ondernemende en kleinschalige organisatie met korte lijnen naar collega’s van andere afdelingen. Ook is het een mooie rol waarin je gemiddeld 3 dagen per week bij klanten op bezoek bent, en 1-2 dagen vanuit huis kan werken. Super flexibel dus. Daarnaast ben je eens per twee weken op het hoofdkantoor.

Functie

We zoeken vooral iemand die een achtergrond heeft als Kredietanalist, Financieringsspecialist, Zakelijk Accountmanager of als Controller binnen een Bouwbedrijf. Iemand die het leuk vindt om meer verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte voor het financiering vak te hebben. Je hebt zelfstandig een portefeuille met 150 a 180 bouwbedrijven in Oost-Nederland, daarom is het prettig als een kandidaat in de regio woont.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, als zakelijke accountmanager, kredietanalist of kredietbeoordelaar;
 • 40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent resultaatgericht, analytisch en zelfstandig;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) en natuurlijke senioriteit.

Aanbod

Wat bieden wij?

Deze functie kan worden ingevuld op detacheringsbasis of je kan direct in dienst treden bij de opdrachtgever. Het arbeidsvoorwaardenpakket is in ieder geval zeer concurrerend. denk hierbij aan:

 • Zeer goed salaris (gebaseerd op diploma’s, (relevante) werkervaring en een benchmark t.o.v. collega’s);
 • Een leaseauto;
 • 25+ vakantiedagen en daar boven op vrij tussen kerst en nieuwjaar;
 • Pensioenregeling;

Inlichtingen

Heb je vragen of zou je een informeel contactmoment op prijs stellen om jouw carrièremogelijkheden met betrekking tot deze of andere functies te bespreken?

Dit kunnen wij voor jou betekenen:

 • Je kunt gebruik maken van ons uitgebreide netwerk en onze reputatie binnen de financiële sector;
 • We zitten bij de opdrachtgever aan tafel, daardoor kunnen we jou optimaal voorbereiden op een succesvolle sollicitatie;
 • Een sparringpartner om helder te krijgen wat jouw behoeftes en drijfveren zijn.

Sollicitatie

Roos Lambregts

M: +31 (0)6 829 027 90

E: r.lambregts@statera-recruitment.nl

meer informatie over deze vacature via:
Oscar Frohwein
o.frohwein@statera-recruitment.nl
Oscar heeft jarenlang gewerkt in de financiële sector. Hij is gepokt, hij is gemazeld én hij is ondernemer. Vandaar dat hij in 2008 zijn eigen recruitmentbureau startte, nét voordat Lehman Brothers omviel. Een beter moment kon niet. Met tegenwind gaat een vlieger vliegen, niet waar? Wie Oscar kent, weet dat de cultuur van Statera zijn persoonlijkheid reflecteert: Warm, bevlogen, ambitieus én een tikkeltje rebels.