Dynamics 365 ontwikkelaar bij De Nederlandsche Bank (DNB) – Amsterdam

Introductie

Het werk van DNB gaat over financiële stabiliteit en duurzame welvaart. Indirect heb jij daar als Dynamics 365 ontwikkelaar ook impact op. Je ontwikkelt Dynamics software voor DNB en financiële instellingen. Je krijgt een uitdagende rol in een goed lopend Scrum team. Je werkt zij-aan-zij met je collega teamleden aan het realiseren van een optimale functionaliteit in Dynamics voor DNB.

Organisatie

Je werkt als Dynamics 365 ontwikkelaar bij de divisie DIT (Data en Informatie-Technologie). De divisie stelt de klantvraag centraal en ondersteunt de interne klant met een betrouwbare ICT oplossing. Kernwoorden die de sfeer binnen de divisie typeren zijn: informeel, collegiaal, talentontwikkeling en resultaatgericht.

Momenteel zijn we op zoek naar twee nieuwe collega’s in de rol van Dynamics 365 ontwikkelaar bij twee afdelingen:

 • De afdeling DIT CS (Corporate Services). Vanuit deze afdeling werk je in een scrum team voor diverse interne klanten. Dit scrum team verzorgt het relatiebeheer systeem voor toezicht en diverse kleinere implementaties die binnen diverse processen worden gebruikt van centrale bank applicatie tot de ondersteuning van de Infodesk.
 • De afdeling DIT TR (Toezicht en Resolutie). Vanuit deze afdeling werk je in een scrum team voor onze interne klant Toezicht. Dit scrum team verzorgt het framework voor het Digitaal Loket Toezicht (DLT) en voor Zaakgericht werken (ZGW). Via DLT kunnen financiële instellingen communiceren met de Toezichthouders. Met het zaakgericht werken worden veel processen binnen de Toezicht digitaal ondersteund. Dit scrum team werkt veel samen met twee andere scrumteams die verantwoordelijk zijn voor de functionele configuratie van het DLT en ZGW.

Binnen DNB zijn er inmiddels vier teams die bezig zijn met Dynamics. Het core team is als enige team ook bezig met de Cloud implementaties van DNB in Dynamics.

Normaal gesproken werk je vanuit hun kantoor in Amsterdam. In de huidige maatschappelijke situatie werkt het overgrote deel van onze medewerkers vanuit huis. Dit gaat goed doordat er veel tijd wordt vrijgemaakt voor kennisoverdracht en (digitale) sociale momenten.

DNB zorgt ervoor dat je het thuiswerken uitstekend kan doen. Denk aan laptop, thuiswerkplekinrichting op aanvraag, telefoon en webcam. Zodra de situatie het weer toelaat hopen zij iedereen op hun prachtige kantoor te verwelkomen!

Functie

Zo doe je dat als Dynamics 365 ontwikkelaar bij DNB

Als Dynamics 365 ontwikkelaar vertaal je user stories naar de mogelijkheden van Dynamics in huidige en toekomstige versies (deels on-prem en deels in de Cloud). Je bewaakt dat er zo min mogelijk maatwerk wordt ontwikkeld. Ook zorg je voor een continue optimalisatie van het systeem en waarborg je de kwaliteit.

Wat ga je precies doen?

 • Je configureert en ontwikkelt functionaliteiten binnen Dynamics 365 (on-prem en Cloud).
 • Je adviseert collega’s/interne klanten over (on)mogelijkheden van Dynamics 365, bijvoorbeeld bij een maatwerkvraag.
 • Je zet gebruikersvragen (user stories) om naar werkende doeltreffende software.
 • Je draagt oplossingsrichtingen aan bij verstoringen of beheervragen van Dynamics 365.
 • Je communiceert richting collega’s/de business over jouw gedane en geplande werkzaamheden tijdens de sprint review.

Functie eisen

Je bent een Dynamics 365 ontwikkelaar die veel plezier heeft in het werken in een team. Je gaat samen met je team voor het beste resultaat. Je kent het Dynamics 365 systeem van binnen en buiten en draagt enthousiast bij aan elke Dynamics 365 verbetering. Je bent analytisch sterk en denkt in creatieve mogelijkheden. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden zowel in het Nederlands als Engels. Dit team doet de stand-up, sprint planning en refinement in het Engels.

Waar zijn we verder nog naar op zoek?

 • Academisch of hbo werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van applicaties met Microsoft technologieën gebruikmakend van het C# /.Net framework en ADO (Azure DevOps).
 • Je beschikt over aantoonbare werkervaring met het werken in scrum-team(s).
 • Je hebt 3 jaar aantoonbare werkervaring als ontwikkelaar met Dynamics versie 2016 of hoger.
 • Je hebt ervaring met migratie naar of werken in een Cloud Dynamics 365 omgeving.
 • Kennis en ervaring van Dynamics 365 Portals en/of Power Apps is een duidelijke pre. Dit geldt ook voor Power Automate Flow.
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van koppelingen tussen Dynamics 365 en BizTalk en API Management en/of SharePoint.

Aanbod

Een 36-urige werkweek – 32 uur kan ook – met werk midden in de financiële en economische actualiteit. Bij een betrouwbare en maatschappelijk betrokken werkgever in Amsterdam, die voortdurend inspeelt op de veranderende eisen van onze omgeving. En die doorlopend innoveert. We staan als instelling midden in de samenleving. Onze mensen zijn gedreven en betrokken bij hun werk binnen een maatschappelijke context. Wij zien een diverse en inclusieve werkomgeving als één van de voorwaarden om als organisatie succesvol te zijn en onze doelstellingen te blijven bereiken. Dit biedt jou volop kansen je verder te verdiepen en nieuwe ervaringen op te doen. In Nederland, maar ook daarbuiten. Je start met een jaarcontract, bij goed functioneren en wanneer de (organisatorische) omstandigheden niet wijzigen is er uitzicht op voortzetting.

De overige goede arbeidsvoorwaarden die horen bij deze functie:

 • Een salaris van minimaal € 3.200,– en maximaal € 5.400,– bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. De uiteindelijke inschaling is onder meer afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Een 13de maand en 8% vakantietoeslag berekend over 13 maanden.
 • Pensioenopbouw op basis van middelloon met voorwaardelijke indexatie. Eigen bijdrage in de premie 6,25%.
 • Een volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer.
 • Veel mogelijkheden jezelf door opleiding en training zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te blijven ontwikkelen.
 • Een goede balans tussen je professionele en je privéleven. In deze functie is het mogelijk om 4 dagen van 8 of 9 uur te werken.

Inlichtingen

Heb je vragen of zou je een informeel contactmoment op prijs stellen om jouw carrièremogelijkheden met betrekking tot deze of andere functies te bespreken?

Dit kunnen wij voor jou betekenen:

 • Je kunt gebruik maken van ons uitgebreide netwerk en onze reputatie binnen de financiële sector;
 • We zitten bij de opdrachtgever aan tafel, daardoor kunnen we jou optimaal voorbereiden op een succesvolle sollicitatie;
 • Een sparringpartner om helder te krijgen wat jouw behoeftes en drijfveren zijn.

Sollicitatie

Giorgio Hitipeuw

M +31 6 – 388 231 80
E g.hitipeuw@statera-recruitment.nl

meer informatie over deze vacature via: