Charles de Jong

Charles de Jong

Consultant

E: c.dejong@statera-recruitment.nl
M: +31 6 4169 2054
Bekijk mijn LinkedIn profiel

Oscar had versterking nodig. Dus haalde hij een compagnon met spierballen in huis. Charles haalde namelijk zilver bij Nationale Fitness Kampioenschap in 2006. Een krachtpatser dus. Eén die niet opschept en altijd waarmaakt wat hij belooft. Elke dag gooit hij alles wat hij heeft in de strijd om bedrijven en kandidaten aan elkaar te binden. De tweede plek van weleer blijft hij koesteren. Simpelweg omdat jij op de eerste plaats komt.

Joke Middelkamp

Field Manager

Oscar Frohwein

Consultant

E: o.frohwein@statera-recruitment.nl
M: +31 6 5755 3265
Bekijk mijn LinkedIn profiel

Oscar heeft jarenlang gewerkt in de financiële sector. Hij is gepokt, hij is gemazeld én hij is ondernemer. Vandaar dat hij in 2008 zijn eigen recruitmentbureau startte, nét voordat Lehman Brothers omviel. Een beter moment kon niet. Met tegenwind gaat een vlieger vliegen, niet waar? Wie Oscar kent, weet dat de cultuur van Statera zijn persoonlijkheid reflecteert: Warm, bevlogen, ambitieus én een tikkeltje rebels.

Roos Lambregts

Talent Sourcer

Varisha Raghoebier

Talent Sourcer

E: v.raghoebier@statera-recruitment.nl
M: +31 (0)6 1281 5925
Bekijk mijn LinkedIn profiel

Na bijna 5 jaar te hebben gewerkt bij een audiciën/opticiën, klopte Varisha bij ons aan voor de positie van Talent Sourcer. Een flinke sprong, en dan vooral in het diepe. Maar al snel werd duidelijk dat Varisha zich als een vis in het water zou voelen binnen onze organisatie. Haar interesse in mensen is oprecht, net als haar commitment om talent verder te helpen. Varisha is all about you. Net als Statera,

Mariati Hollander

HR Manager & Recruitment coach

Sven Heijkoop

Sven Heijkoop

Recruiter

E: s.heijkoop@statera-recruitment.nl
M: +31 6 12740523
Bekijk mijn LinkedIn profiel

"He came from a land down under. Where women glow and men thunder." De hit van Men at Work is op het lijf van Sven geschreven. Sven-the-man is het type 'no-guts-no-glory'. Hij barst van de energie, heeft lef en is brutaal genoeg om deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Zo weet hij iedere keer weer grote talenten uit de markt te halen en te matchen met mooie projecten. Sven at work blijft hits scoren.

Susann Broekhoff

Commercieel Ondersteuner

E: s.broekhoff@statera-recruitment.nl
T: +31 (0)71 8700 277
Bekijk mijn LinkedIn profiel

Yes we can! Susann ondersteunt Statera Obama-style. Ze helpt graag alles en iedereen vooruit met positive vibes en oog voor detail. Progress is a game of inches! Susann weet als geen ander dat die inches overal om je heen liggen. Als je alle kleine verbeteringen bij elkaar optelt maak je het grootste verschil. En als je elk stukje vooruitgang viert, dan weet je het wel: werken met Susann is één groot feest.

En wie ben jij?

Nieuwe collega!

E: info@statera-recruitment.nl
T: +31 (0)71 8700 270
Bekijk mijn LinkedIn profiel

‘We’re all about you’ beloven we bij Statera. Dat geldt voor onze kandidaten, dat geldt voor de organisaties waar we voor werken. Maar dat geldt zeker ook voor de mensen die bij Statera werken. Geloof jij ook dat oprechte aandacht het verschil maakt? Dan leren we je graag kennen. Neem eens, geheel vrijblijvend, contact op met Oscar of Charles. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Leonard Groeneveld

Consultant

E: l.groeneveld@statera-recruitment.nl
M: +31 6 3882 3180
Bekijk mijn LinkedIn profiel

Onze Leonardo di Cupido schiet met scherp. Hij is jarenlang gedetacheerd geweest bij verschillende banken, en sinds 2013 is hij Consultant bij Statera. Toch kan je hem beter een matchmaker noemen. Want als echte markt- en mensenkenner weet hij partijen samen te brengen die bijzonder goed bij elkaar passen. De vonk die ontstaat, slaat om in bron van energie die kandidaat en organisatie vooruit helpen.

Phylicia Veldema

Recruiter

E: p.veldema@statera-recruitment.nl
T: +31(0)71 870 0277
M: +31 6 2286 9816
Bekijk mijn LinkedIn profiel

Statera Staat

Het businessplan was rond, het geld was geleend, Oscar had ontslag genomen en was klaar voor de start met Statera. En toen viel Lehman Brothers om… in het hart van de financiële wereld waar Statera zich op ging richten. Wat voelde als een vloek bleek een zegening. Want een wereld die kantelt, vraagt om nieuw denken.

Lees er meer over op ons blog