Dit zijn wij

Charles de Jong

Consultant

E: c.dejong@statera-recruitment.nl
M: +31 6 4169 2054
Bekijk mijn LinkedIn profiel

Oscar had versterking nodig. Dus haalde hij een compagnon met spierballen in huis. Charles haalde namelijk zilver bij Nationale Fitness Kampioenschap in 2006. Een krachtpatser dus. Eén die niet opschept en altijd waarmaakt wat hij belooft. Elke dag gooit hij alles wat hij heeft in de strijd om bedrijven en kandidaten aan elkaar te binden. De tweede plek van weleer blijft hij koesteren. Simpelweg omdat jij op de eerste plaats komt.

Nigel Miguel

Recruiter

Cennet Teke

Commercieel Ondersteuner

E: c.teke@statera-recruitment.nl
M: +31 6 38823180

Oscar Frohwein

Consultant

E: o.frohwein@statera-recruitment.nl
M: +31 6 5755 3265
Bekijk mijn LinkedIn profiel

Oscar heeft jarenlang gewerkt in de financiële sector. Hij is gepokt, hij is gemazeld én hij is ondernemer. Vandaar dat hij in 2008 zijn eigen recruitmentbureau startte, nét voordat Lehman Brothers omviel. Een beter moment kon niet. Met tegenwind gaat een vlieger vliegen, niet waar? Wie Oscar kent, weet dat de cultuur van Statera zijn persoonlijkheid reflecteert: Warm, bevlogen, ambitieus én een tikkeltje rebels.

Roos Lambregts

Recruiter

E: r.lambregts@statera-recruitment.nl
T: +31 (0)6 8290 2790
Bekijk mijn LinkedIn profiel

Door haar achtergrond in de horeca, weet zij als geen ander wat het woord “dienstverlening” inhoudt. En omdat Roos zelf op hoog niveau heeft gesport, heeft ze geleerd dat de kleinste details het verschil maken. Met haar enthousiasme, doorzettingsvermogen en dienstverlenende skills, maakt zij als Recruiter bij Statera er nu topsport van om de beste matches te maken. Want zeg nou zelf, goed is toch niet goed genoeg? Mag zij ook het verschil voor jou maken? Het verschil tussen gewoon een baan en jouw droombaan? Want, bij Statera: We’re About You!

Joke Middelkamp

Field Manager

E: j.middelkamp@statera-recruitment.nl
M: +31 6 5798 1583
Bekijk mijn LinkedIn profiel

Wij geloven dat aandacht klanten en kandidaten verder brengt. Dat geldt net zo goed voor ons team van gedetacheerden en ZZP'ers. Onze Staterianen werken bij verschillende ambitieuze organisaties. Joke is de verbindende schakel met Statera. Ze wil altijd weten waar ze staan, waar ze heen willen en tegenaanlopen. Als vinger aan hun pols, zorgt ze ervoor dat hun Statera-hart blijft kloppen.

Demi Enthoven

Recruiter

E: d.enthoven@statera-recruitment.nl
M: +31 6 2302 9312
Bekijk mijn LinkedIn profiel

Demi! Wat een prachtige Franse naam. Jammer van de betekenis. Want en Français betekent 'voor de helft'.  Dat slaat natuurlijk helemaal nergens op. Want het mooie van Demi is dat ze juist helemaal niets voor de helft doet. Nooit snijdt ze de bocht af, nergens maakt ze zich makkelijk van af. Wat ze doet, doet ze goed. Werk je met Demi samen, zet je schrap. Ze haalt eruit wat erin zit: 100%.

En wie ben jij?

Nieuwe collega!

E: info@statera-recruitment.nl
T: +31 (0)71 8700 270
Bekijk mijn LinkedIn profiel

‘We’re all about you’ beloven we bij Statera. Dat geldt voor onze kandidaten, dat geldt voor de organisaties waar we voor werken. Maar dat geldt zeker ook voor de mensen die bij Statera werken. Geloof jij ook dat oprechte aandacht het verschil maakt? Dan leren we je graag kennen. Neem eens, geheel vrijblijvend, contact op met Oscar of Charles. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Statera Staat

Het businessplan was rond, het geld was geleend, Oscar had ontslag genomen en was klaar voor de start met Statera. En toen viel Lehman Brothers om… in het hart van de financiële wereld waar Statera zich op ging richten. Wat voelde als een vloek bleek een zegening. Want een wereld die kantelt, vraagt om nieuw denken.

Lees er meer over op ons blog