Darryl Abdoelgafoer

Resolution Officer bij De Nederlandsche Bank

Ik zou Statera’s aanpak beschrijven als tailor-made: De intakegesprekken waren uitgebreid waardoor je jezelf goed kan laten zien en zij vinden het ook echt belangrijk dat jij als kandidaat laat blijken wat je fijn en minder fijn vindt. Statera heeft mij erg geholpen met het ontdekken van mijn unieke competenties en hoe die passen in de huidige arbeidsmarkt, hetgeen je mooi kan meenemen in de sollicitatiebrief en tijdens de gesprekken.

Tevens is het voordeel van Statera dat zij exact weten wat er nodig is voor de vacature omdat ze geregeld contact hebben met het desbetreffende bedrijf. En wat ik persoonlijk kon waarderen is dat ik, als starter, werd begeleid door iemand met veel ervaring, i.p.v. iemand die ook pas net is gestart. Dit alles tezamen zorgt voor een unieke voorbereiding op de uiteindelijke sollicitatieprocedure.

Maar ook tijdens de sollicitatieprocedure staat Statera aan je zijde, zij voorzien je namelijk na elke ronde van feedback en geven je tips hoe je dit in een volgend gesprek kan verbeteren. Ik vond het ook erg fijn dat ik tussentijds altijd kon bellen als ik vragen had of onzeker was over iets, mijn persoonlijke begeleider maakte dan altijd even tijd om met mij te praten en het probleem op te lossen. Kortom, ik heb erg veel gehad aan Statera en zou het zo weer doen!”